H&M

11:45 Unknown 0 Comments

 
 
Beren doğdugundan bu yana hatta hamileyken bebek alışverişi yapmak en büyük zevklerim haline geldi ki anneler beni çok çok iyi anlayacaktır. O cicili bicili şeyleri almak kendine bişeyler almaktan daha çok mutluluk veriyor. Hele büyüdükçe bende garip bi huy başladı. Giydirip arkasından bakıyorum uzun uzun. Aman bi büyümüşlük, bi havalar benim nasıl hoşuma gidiyor anlatamam. H&M mağazaları da benim en sevdiklerimden. Çok şükür ülkemize gelmiş, yoksa napacakmışız acaba:) Torun tombalak çoluk çocuk herkesi giydiriyor maşallah. Hem fiyatları hemde güzel ürünleriyle ben kendisini çok seviyorum.
 
 
 
Kedili olan günümüz modasına gayet uygun. Neon pembesi çiçeğine de bayıldım. Bedeni baya büyük, sanırım 18-24 ay olmalı. Buna rağmen gayet iyi oldu üzerine.
 
Çizgili olan tunik olarak kullanılabilir.
 
Mint yeşili olan ise malum benim en sevdiğim renk.
 
 
 
 
Bu arada ben bu bloga yazacak bişey bulamıyorum bazen. Fotografları koyup kaçasım geliyor ama ona da gönlüm elvermiyor işte.

0 yorum:

Kalın jarse kalem etek

17:50 Unknown 6 Comments

 


Bir önceki yazımda bahsettiğim çiçekli kalem etek bitti. Ben bu kumaşa bayıldım resmen, çok kaprissiz:) Kesimi kolay, dikimi kolay, fermuarsız, kalıpsız 15 dakikalık dik-giy familyasından bir etek.


Bu yıl çiçekli kumaşlar çok göreceğiz. Bende ucundan bu akıma kapılmadan edemedim. Çok renkli kıyafetlerin kombini hem çok zor hem çok kolay. Renk tonlarını ayarlamak zor. İçinden bi renk seçip giyinmek kolay.



6 yorum:

Çiçekli kalem etek

11:24 Unknown 5 Comments

 
 
Bu kalın jarse tipi kumaşa bayıldım ben. Dikimi çok kolay. 15-20 dak. da biçip, diktim. Az bir işi kaldı, onu da hallettim mi tamamdır.
 
 
 

5 yorum:

Köpek desenli etek

17:27 Unknown 1 Comments

 
Daha önce burada bahsettiğim kumaşlardan bir tanesiyle Beren'e etek diktim. Tam kloş, biraz mini bir etek oldu. Kumaşın kendisi bana çok yeterli gelmedi, altına tül koymak istedim.
 
 
 
 

 
 

1 yorum:

Gelincik

11:53 Unknown 0 Comments

 
 
 
 
Doğal olan her zaman en güzelidir benim için. Tıpkı bu gelincikler gibi.
 
Haftasonu sınavdan dönen eş hediyesi bunlar. Benim doğal olan çiçekleri sevdiğimi, çiçekçilerde ki yapma çiçeklerden hiç hazetmediğimi bilir.
 
 
 
Japonlar, gelincik için şöyle dermiş; "Gelincik insan ömrü gibidir. Dünü vardır, yaşamıştır. Bugünü vardır, yaşıyordur. Ama yarını belli değildir."

0 yorum: