Renkli retro bluz ve yırtık jean

10:39 Unknown 4 Comments


Haftasonunu iple çeken biri olarak maksimum değerlendirmeye çalışıyorum. Evim derli toplu oldu mu, biraz dikiş diktim mi, Beren'le kaliteli zaman geçiridim mi, biraz da gezdim mi benim için verimli bir haftasonu olmuş oluyor. 

Bu renkli retro bluzu bir önceki bluzun kalıbından diktim. Ama bu kumaşa bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Etek dikme fikrim bi anda bluz dikme fikrine dönüştü. Renkler karmaşık ama bi o kadar da uyumlu. Sıcak, sevimli ve birazcıkta otantik bir havası var. Sadece 70 cm kumaştan çıktı. Hatta yarım metreden bile çıkar, kolsuz yapılırsa. 

Beyaz yırtık jean ise bir dıy projesi. Ama fotoğraflarda bakınca tam tatmin etmedi beni sanki. Biraz daha rendelemek lazım:) Bu beyaz jean yaklaşık 6 senelik ve uzun yıllardır dolapta duruyordu. Hamileliğimden önce biraz kilo almıştım, giymekte zorlanıyorum diye dolapta bekliyordu. Biraz da yırtıp öyle giymek istedim:)












Sıradaki proje ise aşağıda ki zara pantolon. Bittiğinde burda olur. 








4 yorum:

  1. Nasıl güzel fotoğraflar enerji dolu! Çok beğendim bluzu da pantolonu da. Hafta sonu dikiş yapamamışsam eşim çok aksi oluyorsun diyor:) Yeni projeni de merakla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte kafanda bir sürü plan yapıyosun, dikememişsen sinirleniyosun dimi;)

      Sil
  2. Çok şıkolmuş. Tahminimce etekten vazgeçip bluza döndürmenizden anladığım kadarıyla vendeki kumaşla aynı dokuya sahip sizin kumaşınızda:)) ben uzun zamandır düşünüyordum o kumaşın üzerine. Sayenizde yeni bir fikrim oldu . Teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  3. Hafif likralı, esnek pamuklu gabardin kumaş. Etekte olur ama bluz görüntüsü beni daha çok cezbetti ne yaln söyliyim:))

    YanıtlaSil