Çamlıyayla-mersin gezisi

12:03 Unknown 0 Comments




Herkes yaz ayları gelsin de tatil yapalım diye bakar, bende bahar ayı tatillerine bayılırım. İlkbahar favorim, sonbahar ise benim için ikinci sırada gelir. Sonra yaz, sonra da kış. İlkbaharın o tatlı serinliği, canlanan doğa, açan kır çiçekleri, en canlı renkler, mutluluk hormonunun artışı, kıştan usanmışlığın tazelenişi...

Bu yılı ve hatta bundan sonraki yılları kendime "seyahat yıllları" olarak ilan ediyorum. Gezip görmek istediğim, fotoğraflamak istediğim, hem aklımda hem de bilgisayarımda arşivlemek istediğim öyle çok yer var ki. Bir de Beren çok gezsin, çok öğrensin istiyorum. Sadece okumakla olmuyor bazı şeyler. 

4 yıldır gitmediğimiz Çamlıyayla'ya gittik geçen haftalarda. Baharda gitmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gidince anladım. Mis gibi çam havası, daha kimse gelmediği için bakir bahçeleri ve doğası. Anlatırken bile temiz hava çekiyor gibiyim:))










Beren'in hiç böcekmiş, hayvanmış korkusu yok. Gerçi karanlık hariç korkusu yok. Karanlıktan korkmayı da okulda öğrenmiş, sanırım arkadaşları ile birbirlerini korkutuyorlar. Bazen sinek yakalar, zavallı sinekte elinde bacaklarını sallar durur:) öldürmemesi gerektiğini de bilir, bir süre tuttuktan sonra elinden bırakır.










Tavsiyem bu mis gibi havaları değerlendirin, yazın kuraklığı gelmeden.



0 yorum: