Retro bluz-2

16:06 Unknown 12 Comments


Sadece 60 cm kumaştan, bir biye ve bir düğmeden meydana gelen retro bluz. Bi önceki yazımda söylediğim gibi bu kalıp çok iyi haberiniz olsun. Artık temel kalıbım bu oldu. 

Hayat sadece dikişten ibaret değil tabi. Yaş ilerledikçe hayat daha bi tatlı geliyor, daha bi kendimi tanıyorum. 30'lu yaşlar bence içselleşme yaşları. İçime dönüyorum. Sanki bu yolculukta öyle şeyler öğreniyorum ki etrafımdakileri de daha net anlıyorum. Bu ara böyle kafamın içinde kendi kendime konuşuyorum işte.

Hayatın formülü hep verilmiştir ya bende kendi mutluluk formülümü vereyim. "Kalbinizi ve aklınızı tüm olumsuzluklardan arındırın, küçük şeylerle mutlu olun" bu kadar. Nefes aldığınız sürece mutluluk dibinizde...












12 yorum:

  1. Bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim. Sade ve temiz:)) bluzda çok şık 30lu yaşlar konusundaki düşüncelerinizde . Banada beklerim sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. Mutluluk ifadenize ve bluzun kalıbındaki güzelliğe aynen katılıyorum.Çok güzel duruyor.:))

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış Ümmü cüm, ellerinize sağlık , bayılıyorum bu kalıba ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler nilgün, biliyorum sevdiğini:)))

      Sil
  4. bluzuna bayıldım. bende bu kalıp yok ama ;((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burdasytle adresinde vardı sanki, ben bi ara görmüştüm. Ordan bi bak istersen. Bulamazsan ben sana gönderirim, çıkarırsın:))

      Sil
  5. merhaba güzel bloğunuzu yeni keşfettim dikiş konusunda cok yeteneklisiniz gerçekten.benimde biçok kıyafetimi annem dikiyor.eski kalıplarını artık kullanmam diyerek attı.elinde kalıp çıkarıyor o da cok zor oluyor.rica etsem kalıplarınızdan bana da gönderebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  6. rica etsem bu bluzun kalıbını bana da yollar mısınız?

    YanıtlaSil