Siyah manto

11:58 Unknown 6 Comments

 
 
 
 
 
 
Blogta bir sessizlik hakim. Bu boşluktan değil, elimdeki işin uzamasından malesef. Manto dikiyorum bu ara. Ne yalan söyliyeyim geçen sene bu zamanlar hatırlıyorum manto diken blogger arkadaşlarıma bakınca, benim için mucize gibi geliyordu. Aradan geçen süre zarfında kendimi iyi geliştirmişim doğrusu.
 
Manto bitmek üzere. Astarından pek memnun kalmadım sanırım bugün o değişecek. Düğmelerde dikildimi bitmiştir. Aslında gözüm hep mantolara, parkalara kayıyor ama bu elimde çok süründüğü için bu ara başka işler peşindeyim. Yine de bana belli olmaz. Şimdi yazarken buldum galiba: "Anladım ki ben son dakika insanıyım":)
 
 

6 yorum:

  1. Ay kıyafet dikebilmeyi ben de çok istiyorum. Maşallah sana mantoya geçmişsin ^_^ Darısı başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaparsın sen, o bebekte çok cici olmuş instagram da gördüm, çok güzel.

      Sil
    2. :)) vallahi bi gün niyeti bozup alıcam kumaş biçicem bişiyler.
      Çok teşekkür ederim bu arad ^_^

      Sil
  2. sevgili berenimo ilik işini nasıl yaptın? makinede mi açtın terziye mi açtırdın, ben bu konuda sıkıntı yaşıyorum da,, kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu modeli ilikli yapmadım ben. Çıtçıtlı olacak, düğmeler görüntü amaçlı var. İlik işi benim için sıkıntı çünkü inan hiç zamanım yok onunla uğraşacak. Ben ilik açınca dikiş dersinin anlatımı var öyle açıyorum. http://www.dikisdersi.com/2011/11/elde-ilik-nasl-aclrgozlu-ilik.html

      Sil
  3. kalıp nerden acaba cok seker

    YanıtlaSil