10 marifette kartopu ile büyük ödüllü yarışma

16:43 Unknown 0 Comments




10 marifet benim zevkle takip ettiğim bir site. Güzel ödüllü yarışmalar yapar. Editörü Aylin Hanımın nazik teklifi ile bende katılmayı düşünüyorum. Eğer sizde katılmak istiyorsanız şartlar aşağıda (sitesinden alıntı). Daha detaylı bilgi ve siteyi incelemek için "www.10marifet.org" adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Tema: Kış. “Bu çalışma bana göre bu sebeple kışı temsil ediyor” dediğiniz her işi bekliyoruz.

Teknik ve malzeme: Serbest

Katılım süresi: 25 Ocak, gece yarısına kadar

Sonucun açıklanma tarihi: 31 Ocak

Katılım şartları: Herkes, istediği kadar çalışma ile yarışmaya katılabilir. Katılım için ilk şart, mutlaka blogunuzda, o yoksa Facebook sayfanızda ve varsa Twitter hesabınızda, yoksa kullandığınız bir başka sosyal medya hesabında bu yarışmadan kendi yazacağınız bir metinle bahsetmeniz. Bu metin, KARTOPU ve 10marifet.org’un ortaklaşa ödüllü kış yarışması düzenlediği konusuna değinmeli. Yollayacağınız yarışma yazılarının sonunda da bu metnin yer aldığı sayfanın linkini vermenizi bekliyoruz.

Yarışma için gönderilen yazılarda çalışmanın yapım aşamalarını ve sonucunu gösteren detaylı ve net fotoğraflar yer almalı, yapılışından bahsedilmelidir. İyi fotoğrafların eklenmediği yazılar, yarışma kapsamında değerlendirilemeyecektir. Bu çalışma ilk kez 10marifet’te yer almalı, blogunuzda daha önce yayınladığınız bir çalışma olmamalıdır.

Seçim: Katılım süresi dolduğunda, KARTOPU bünyesinde oluşturulacak jüri ekibi, ilk 3 kişiyi belirler.

Ödüller: Toplam 3000 TL’lik ödül, 1.ye 1500, 2.ye 1000, 3.ye 500 TL’lik çek şeklinde iletilir.



0 yorum: